Om oss

Magasin friend of brands är precis som namnet antyder; en vän av varumärken. Vi har idag en stor portfölj med välkända varumärken med hög kvalitet. För oss har kvalitet alltid varit ett av ledorden och som styrt vår verksamhet. Magasin friend of brands är ingen ny stjärna på himlen utan har lyst ända sedan 1971 även om sortiment och verksamhet har växt sedan dess så finns fortfarande själen och hjärtat kvar i verksamheten.

Idag har vi också vuxit och blivit en Skandinavisk leverantör med säljkontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Baltikum.

Allt började med

Ett litet snapsglas. Året var 1971 och glaset blev snabbt populärt och fick namnet knäppen. Glaset utmärkte sig genom att det var så litet vilket innebar att man istället för en snaps skulle ta en knäpp i varje ben.

Etablerede varumärken

På Magasin jobbar vi redan med välkända och etablerade varumärken. Vi har också våra egna varumärken där vi jobbar med produktutveckling och inköp. På vårt huvudkontor i Jönköping uppkommer både idéerna och designen till dessa produkter.

Lager

I Jönköping har vi vårt lager på ca 3500kvm. Där har vi ett ständigt rullande flöde av inkommande och utgående gods. Härifrån skickas varor till hela Skandinavien.

Showroom

Vi har showroom runtomkring på alla våra kontor i Skandinavien. I Sverige har vi två stycken; ett i Jönköping och ett i Stockholm. Vi välkomnar alla att besöka något av våra showroom för att få en kopp kaffe och få möjligheten att känna och klämma på alla våra produkter