Kort om oss

KORT OM OSS

 

Våra härliga kunder finns inom detaljhandeln och i produktmediabranschen. Vi arbetar med 750 detaljhandelsspecialister över hela Skandinavien, där butikerna är specialiserade på produkter inom inredning, kök och matlagning. Dessutom har vi ett stort antal kunder som är återförsäljare inom produktmedia.

Företaget bildades i Jönköping 1971 och finns idag med showrooms och säljkontor i Jönköping, Stockholm, Helsingfors och Oslo. Huvudkontor och lager ligger i Jönköping.

 

NYTÄNKANDE

Att ta vara på nya idéer och innovativt tänkande är något vi alltid varit bra på. Kreativa lösningar och en fingertoppskänsla för sortiment har lett till att sortimentet har gått från att huvudsakligen bestått av roliga produkter till ett bredare sortiment med flera exklusiva varumärken.

KUNDFOKUS

Kundfokus för oss är att i alla sammanhang se allt från kundens synvinkel. Lyhördhet för våra kunders önskemål och idéer utvecklar oss och gör oss bättre på allt vi gör.

SERVICE

Hos oss möts ni alltid av ett leende och ett gott bemötande. Vi ska vara snabba, tydliga och tillgängliga för att leverera den bästa servicen.

LÖNSAMHET

Företaget har sedan starten haft en stabil ekonomi och löpande investeringar görs för att säkerställa den framtida lönsamheten.

GLÄDJE

Klart vi ska ha kul! Med glädje och rätt inställning trivs vi på jobbet och levererar över kundernas förväntan och skapar dessutom långsiktiga affärsrelationer.

© Magasin Friend of Brands AB 2016

Certifierade enligt ISO 9001 Kvalitet & 14001 Miljö